PÅMINDELSE

PÅMINDELSE

 

For første gang i danmark:

BLIV en KABBALISTISK terapeut- / nummerolog

 

Info-aften i København og i Odense

 

Kære alle,

ER I KLAR TIL JERES NYE LIV??

Tiden nærmer sig og vi er snart klar til at starte vores rejse.

Kabbalah Livets Visdom er tilegnet jer der er klar til at tage det næste trin og mange andre trin for at vokse spirituelt.

Vi lever i en verden hvor EGO styrer mere og mere vores eksistens. Vi har alle travlt med at kæmpe for vores plads og beskytter alt det vi ejer. En verden hvor vi kæmper mand til mand som ulve og den stærkeste vinder..

Men den rigtige magt og styrke findes ikke gennem ego, men højere end det.

Kabbalah Livets Visdom kursus viser dig vejen for at kunne bevæge dig højere end dit ego. Et sted hvor dine nye sanser kan udvikle sig og hjælpe dig senere for at opnå et bedre liv. Alle mennesker i verden har disse egenskaber, men ingen indtil nu har afsløret teknikken til at gør det rigtigt.

The Circle of Light (iflg. Kabbalah) er kilden i dette kursus til at lære dig at neutralisere dit ego og senere gennem kærligheds frekvens, at klatre over til verdens skjulte hemmeligheder og på denne måde, lære at få kontrol over dit liv.

Livets Visdom 1 er en opstart og et nødvendigt kursus til alle jer der senere hen vil tage ethvert holistisk Kabbalistisk kursus (Sjælens teknologi, Biorgonomi, Kabbalistisk numerologi). Det er en rejse på 6 måneder som inkluderer 48 timers teoretiske undervisning og mange andre timers praktik, fælles aktiviteter, studie i grupper, oplevelser mm.

Vi holder en info aften i Kbh den 27/8 kl 15.00 og i Odense den 6/9 kl 18.00

Jer der ikke har tilmeldt jer endnu: send mail til: kabnum@gmail.com og få en invitation tilsendt til den info-aften tættest på dig.

 

Jeg glæder mig til at se jer alle,

 

Venlig Hilsen,

Anat Shafir

Kabbalistisk terapeut

 PÅMINDELSE