Kabbalah- Livets Visdom 1 – Sep. 2017

 

 

 

Kære alle,

Tid til at lette og flyve…

Jeg er så glad og stolt af at kunne annoncere at vi er godt på vej til et fuldbooket hold i Odense og et hold i København, der er dog stadig mulighed for at tilmelde sig i juli og den første halvdel af august. Jeg satser på at starte i september, som er kendt for sin gode kosmiske energi og derved er en god tid til at starte noget stort.

Nu er det vigtigt at I bevarer jeres pladser her til de første hold som bliver små hold og derfor kommer de første der tilmelder sig, på det første hold.

Vi taler om en rejse som vil foregå i et halvt års tid: Livets Visdom 1 – er en opstart og et nødvendig kursus til alle dem der vil udvikle sig spirituelt og til dem der senere hen vil tage ethvert holistisk Kabbalistisk kursus.

Dette kursus er primært for:

  1. At udvide Jeres kanaliserings evner
  2. Til at lære livets skjulte regler

Forklaring: Vores fysiske krop har lært os at modtage informationer via 5 sanser. De 5 sanser er en intern filtreret verden som vores hjerne har bygget for os, baseret på vores sjæls data (=resultat af alle traumer, karma, angst mm fra tidligere liv og erfaringer fra det nuværende liv). Det er en verden som er individuel og anderledes for ethvert væsen på jorden.  

Denne verden er også kaldt den ene % verdens virkelighed som er kontrolleret af vores fem sanser. Hvert forsøg på at kanalisere via de fem fysiske sanser vil aldrig give et reelt resultat.

Dvs. de andre 99 % skal afsløres, men med nye sanser og det skal foregå i samarbejde med vores hjernekapacitet og i det rigtige tempo.  Hver gang vi mødes vil I få nye informationer verbalt, og nogle aktiviteter som hjemmeopgaver til næste møde. Det er vigtigt at I følger med hver gang og hvis ikke I kan, så sørg for at modtage informationer fra en medstuderende.

Det er vigtigt for jer at vide at I altid er velkommen til at deltage gratis sammen med et andet hold hvis I har brug for en ekstra gang eller hvis I har mistet en time. Det bliver én stor familie og I kommer til at møde nye og gamle medstuderende undervejs.

At lære livets skjulte regler er også yderst vigtigt! Det vil lære jer om menneskers relationer og forbindelser. Alt hvad I tror i dag at ”sådan er det bare”, ”tilfældighed” eller ”mit held og skæbne” vil vise sig til at være helt præcis designet til vores liv. Intet er en tilfældighed, intet er forkert.

Kabbalah præsenterer ikke nogen form for religion og det er vigtigt at understrege dette. Til gengæld, er et af de vigtigste redskaber vi arbejder med, det hebraiske alfabet. Det er ikke sproget vi skal lære kun alfabetet, som senere skal bruges i Sjælens teknologi terapi.

I resten af juli og i august lukker vi de første hold der vil starte i Danmark til sep. 2017. Det bliver som sagt en reduceret pris til 8.400 Kr. i stedet for 15.600 Kr. som bliver normal pris. I er velkommen til at tilmelde jer ved at sende en mail til: kabnum@gmail.com med teksten: JA TAK, jeg tilmelder mig hermed til holdet i Odense / i København i sep. 2017.

Som bekræftelse får I en mail med alle de relevante informationer på.

 

Med Venlig Hilsen,

 

Anat Shafir, Kabbalistisk numerolog, Biorgonomi terapeut 

         

 Kabbalah- Livets Visdom 1 – Sep. 2017